Betűkivágás, betűvágás, dekor matrica, fóliavágás, öntapadós matrica készítés

Hogyan készül el az Ön felirata vagy logója...

 1. A célnak megfelelő élettartamú, minőségi öntapadós fólia kiválasztása (3hónaptól 8évig).
 2. Hatalmas színskálából a szín(ek) kiválasztása (normál színek, rikító UV színek, homok-fúvott hatásúak).
 3. A vektoros formátumú képet a grafikus átnézni (vektoros formátumok: eps, ai, cdr). Az egyszerűbb feliratokat elkészítjük. Amennyiben tervezésre is szükség van, vagy hosszabb időt igényel a grafikai anyag előkészítése, akkor arra árajánlatot adunk.
 4. A vágógép kivágja a formát az öntapadós fóliából.
 5. A felesleges részeket eltávolítjuk (betűkiszedés).
 6. Applikációs fóliával látjuk el a matricát (így szak-avatatlan kezek számára is könnyen felhelyezhető lesz a felületre).

Lehetőségek:

 • Reklámfelirat
 • Reklámtábla
 • Egyszerűbb grafikák
 • Kirakat dekoráció
 • Reklámfelirat autóra
 • Faltetoválás
 • Karácsonyi dekoráció kirakat üvegre
 • Alapfólia 4 év kültéri élettartammal!
 • Speciális fóliák: UV-színűek, homok-fúvott hatásúak

Betűkivágáshoz, fóliavágáshoz használt alapanyagok, eszközök

Fólia (dekor matrica): Alap fóliáink kültéri élettartama 4 év. Extra fóliáinkkal akár 8-10évet is kint lehetnek a napon és az esőben minőségromlás nélkül. Bővebb információt itt talál.

Applikációk fólia : A betűkivágással elkészült feliratra kasírozzuk fel az applikációs fóliát és azzal együtt adjuk át megrendelőinknek. Feladata, hogy miután az öntapadós fólia hátulját (hordozóját) eltávolította, azután is egyben tartsa a feliratot, logót, dekorációt. A dekorálandó felületre az applikációs fólia segítségével könnyen felhejezhető a matrica. Bővebb információt itt talál.

Géppark fóliavágáshoz: Két kíváló minőségű Roland géppel készítjük a dekorációkat: Roland VP-540, Roland GX-24. A minőséget a márka is garantálja. Mindkettő gép alkalmas bannerek, jármű dekorációk, eladáshelyi displayek, információs táblák, flokk hő transzferek, stencilezett betük készítésére. Bővebb információt itt talál.

Reklám felirat betűkivágással több színből

Tetszőleges betűtípussal és vektoros grafikával is díszíthető a fóliavágással készített dekoráció. Az egy grafikán belül használható színek száma korlátozott, mert minden szín külön réteg fóliát jelent. A több színből álló fóliavágással készült reklámtáblák készítésénél javasoljuk, hogy bizza a fólia rétegek pontos egymásra illesztését és kasírozását tapasztalt dekoratőrre.

További oldalaink:
Arany ára, nemesfém és deviza árfolyam
Ékszer piaci újdonságok, trendek
Szoftverek, Ékszernyilvántartó rendszerek
Játszóházak számára kifejlesztett beléptető és adminisztrációs rendszer